Bilek İstanbul Otel

3
Toplam 1 kullanıcı
0 (212) 324 20 24
Sultan Selim Mah Eski Büyükdere Cad. No: 29 4. Levent Kağıthane, İstanbul

YORUMLAR

    Herzaman konakladım güzel temiz bir otel tavsiye ederim 13 yıl önce
    ilgi cok guzel karsilama cok guzel en onemlisi yemekleri cok guzel 13 yıl önce
    En basta konumuyla cok iyi bir yerde ulasim sıkıntısı yok. Odalar ve yemekler cok guzel tesekkurler bilek otel 13 yıl önce
    Yemekler rezalet.. Butun grup topluca hastaneye gittik gida zehirlenmesinden.. Rezalet!!! 13 yıl önce
    Decent and nice hotel with friendly personal. Close to the business area and the metro that take you to the sparkling downtown of Istanbul 14 yıl önce
    6-9 Ağustos 2009 tarihleri arasında iş gereği ( toplantı için o otel ayarlanmış olduğu için ) bilek İstanbul otel de kaldım. otelin temizliğine, personelin güleryüzüne bir diyeceğim yok.
    Dört yıldızlı bir otel için normal standartlarda bir otel. ancak şu var ki; minibar fiyatları bir hayli yüksek olduğu gibi, bir de giriş kapısında çanta, poşet araması var ki maksat güvenlik falan asla değil, çanta yahut poşette yiyecek, içecek madde olup olmadığı. Yiyecek, içecek varsa kesinlikle almıyorlar içeri. hijyen gereği yasakmış. Su da yasak, su hijyene aykırı addediliyor orada.Çantanızda silah, kesici, delici alet varsa sorun değil, geçebilirsiniz ama yiyecek, içecekle asla. kapıda güvenlik mutlaka gerekli önlemleri alacak ve içeriye asla yiyecek, içecek maddesi sokmayacaktır.
    Odadaki minibardaki içeceklere verdiğiniz para, oda ücretini geçebilir dikkatli olun. öyle ki; su 2.5 tl ( 0.33 lt o da yarım litre bile değil ) kola, fanta, meyve suyu 8 tl. alkollülerin fiatını söylemiyorum bile. ben ne o fiatları ne de kapıda sürekli bekleyen güvenliğin başka hiç bir şeye bakmayıp sadece yiyecek, içecek madde kontrolü yaptığını sadece bu otelde gördüm.
    16 yıl önce