Çiçek Pasajı

3
Toplam 2 kullanıcı
0 (532) 271 66 61
Rami Yeni Mah İstiklal Cad. No:172 Beyoğlu, İstanbul

YORUMLAR

    Herzamanki gibi :-) 12 yıl önce
    Ayhan B. T.
    1 Yorum 0 Takipçi
    Bır kere pasajdakı dukkan sahıplerı musterıyı yolunacak kaz gıbı goruyor bed bed adamın gozune bakıyor, oradakı kıraların yukseklıgı bızı ılgılendırmez, zaten bu muameleye maruz kalan da bır daha oraya gıtmez!
    Yemekler dersenız baska felaket! Eskıden o meyhanelerı calıstıran esnaf hem ozgun hem de cok temız mezeler bılırdı, hele rumlar ve ermenıler farklı mutfakların lezzetını satardı. Sımdı onları ne musterı bılıyor ne de usulunce yapacak ascı var. Garsonlar hapısane avlusunda volta atar gıbı dolasmaz tenkıde cevap vermezdı.
    Neyın nasıl oldugunu, meyhane kulturunu almıs efendıler daha ıyı anlatırlar ama sımdılerde oradakı yuksek seslı samatayı gorunce, toplumda hızla yayılan yozlasmanın her seyde oldugu gıbı orayı da bozdugu ve kult bır kakavanlıgın pasajın da tadını kacırdıgını anlıyoruz, artık ben gıtmem, gıtmeyenler de bır sey kaybetmıs olmaz!
    12 yıl önce
    Kime ne restoran super! 12 yıl önce
    Dostlarıyla keyifli bir akşam geçirmek isteyenler muhakkak gitsin ama turist değilde türkler ağırlıklı olsa daha güzel olur bence eskiden olduğu gibi ;) 12 yıl önce
    Beyoğlu sadece cimbom bom'undur! 12 yıl önce
    Eski ortami olmasada, atmosferi yeterrr 12 yıl önce
    Rakı balık yapılmadan gidilmeyecek ender yerlerden biri 12 yıl önce
    Raki ictigin gun ölmezsin! 12 yıl önce
    Great to see the old buildings and the portraits on them. ıf you want something to eat, pick your restaurant carefully. my meal was not impressive at all 12 yıl önce
    Sev iç'de yaprak ciğer yensin..leziz.. 12 yıl önce